Házirend
Házirendünk célja, hogy Vendégeinknek nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk, valamint elkerüljük az esetleges félreértéseket.

A házigazda minden információval és esetleges segítséggel az Önök szolgálatára áll a tartózkodás alatt.

A szállásfoglalás a www.korosviragvendeghaz.hu-n, e-mailen vagy telefonon történik megegyezés alapján, a foglalás ekkor lép érvénybe.

Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni az adatfelvétel miatt a személyes dokumentumait, (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget.

A teljes részvételi díj alatt az előre lefoglalt napok mennyisége értendő, abban az esetben, ha úgy döntenek, hogy az itt tartózkodást előbb szakítják meg, nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

A szállást,érkezés napján 14:00 -20:00 óráig lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson bennünket. Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni.

Távozás napján 10.00-ig kell elhagyni a szálláshelyet, ellenkező esetben felárat számolunk fel. Vendégeink érkezéskor szoba és kapukulcsot is kapnak, hogy szabadon közlekedjenek. A távozás napján kérjük, a kulcsot kívülről a szoba ajtajában hagyni!

A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni, a tulajdonos engedélyével.

A csendrendeletre és a “szomszédjainkra” való tekintettel kérjük, mindenféle zajos tevékenységet legyenek szívesek mellőzni. Továbbá kérjük, hogy éjszakai illetve hajnali hazaérkezéskor csendben közlekedjenek az épületben.

Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás. Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Az épületben a dohányzás TILOS!
Állatokat csak a tulajdonos engedélyével szabad a szálláshelyre behozni!

A szobákban hagyott személyes tárgyakért felelősséget nem vállalunk.

A vendég felelős a saját viselkedéséért a házban és annak környékén,és az esetleges balesetért maga viseli a következményeket.

Kérjük, hogy figyeljenek a rendre, óvják a ház berendezését, és azokat ne vigyék ki a szobából (pl.: törülköző, kispárna, takaró…)

A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Az érkezéskor és induláskor a szobákat megvizsgáljuk és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.

A szobák elhagyásakor kérjük, zárják el a vizet, villanyt, csukják be az ablakot, és zárják be az ajtót.

A szobákba tilos bevinni bárminemű gyúlékony anyagot, eszközt.

A szállás területén okozott kárt a károkozó vagy annak törvényes képviselője köteles megtéríteni.

A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik. A vendégek saját magukról gondoskodnak. Főzésre elektromos tűzhely, melegítésre mikrohullámú sütő áll a vendégek rendelkezésére. Kérjük vendégeinket, hogy a szobákban ne étkezzenek. Étkezésre használják a konyhát és az étkezőt, melyet kérjük tisztán tartani. Mindenki köteles maga után elmosni a használt edényeket, evőeszközöket.

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges (konyhai szemetesbe való zsák a szekrényben található). Ha ez megtelne az Önök itt tartózkodása alatt, kérjük, ürítsék ki azt a ház mellett található nagy szemeteskukába.

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük, győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl.: műanyag, gumi) égetése és a kerti sütögetőbe helyezése tilos! Olaj, petróleum vagy benzin használata tilos!

Parkolás az udvaron kijelölt helyen lehet, a parkoló gépkocsikban esetlegesen bekövetkezett károkért és a bennük hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Vendégházunkat a vendégek tisztán kapják és ottlétük alatt maguk gondoskodnak a tisztaságról. Kérjük Vendégeinket, hogy őrizzék meg a ház és az udvar tisztaságát, épségét illetve gondoskodjanak azok rendeltetésszerű használatáról. Hosszabb időtartamot maradó Vendégeink számára kérésre ágynemű és törülközőcsere megoldható (igény szerint 7 naponta cserélve).

A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére.

Fenntartjuk a jogot, hogy megválogassuk a vendégkörünket! Ittas állapotú, igénytelen külsejű,agresszív hajlamú vendégeket nem kívánunk fogadni!

A tulajdonos jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet, és ha megbontja a békét.

A szállás lemondása esetében, a házirend megsértése miatt, a vendégnek nem fizetődik vissza semmi sem, lényegtelenül a rövidített időszakra.

A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég elolvasta, megértette és elfogadta a házirendben foglaltakat. Amennyiben elégedettek a szállás szolgáltatásaival, kérjük, írjanak véleményt online honlapunkra vagy facebook oldalunkra. Bármilyen panaszt figyelembe veszek, és megoldunk személyesen, munkaidőben 10.00-20.00-ig, vagy hívjanak a következő telefonszámon: +36 30 573 83 24

Kellemes kikapcsolódást és jó pihenést kívánok!

Bartyik Renáta